PRINTEN ZONDER ZORGEN

Heeft u ook de irritatie dat die printer het niet doet, dat de inkt op is en dat u onverwachte hoge kosten heeft vanwege die ‘dure inkt’? Ervaart u ook dat er meerdere printers worden gebruikt waarvan u vermoedt dat ze niet optimaal worden gebruikt. Staat er een printer ‘in de hoek’ die ‘maar 20 printjes per maand maakt’ .

Print u in bepaalde periodes aanzienlijk meer dan contractueel vastgelegd (einde verslagperiode in B2B, piekbelasting in onderwijs

met opleveren van rapporten door leerlingen e.d.) en wordt u geconfronteerd met  veel te hoge kosten omdat het daadwerkelijke

volume buiten het contract valt?

 

Bekijk nu de video!

 

 

HOGE PRESTATIES EN VOLLEDIG ZAKELIJK FACILITEITEN

Vindt u het belangrijk dat de printers alle functionaliteiten moeten hebben die u wilt? Digitaliseren (scannen), een kleuren kopie maken in A3, een fax versturen op een MFP en natuurlijk printen met hoge snelheid en een hoge resolutie van de afdruk moet geen probleem vormen.

meer info

365 DAGEN ON-SITE SERVICE

Vindt u het belangrijk dat als de printer een storing vertoont, dat deze zo snel mogelijk opgelost is? 

meer info

EENVOUDIG BEHEER VAN VERBRUIKSMATERIALEN

Vindt u het belangrijk dat niet regelmatig toners  moet ontvangen en vervangen of dat u in uw eigen kantoor een voorraad aanhoudt?

meer info

EENVOUDIG BEHEER VAN VERBRUIKSMATERIALEN

Vier grote inkt cartridges of een berg met tonercartridges, foto conductor units, drums en verpakkingsmaterialen? Een eenvoudige keuze. Met onze vernieuwde RIPS-technologie heeft u geen opslagruimte voor verbruiksmaterialen meer nodig. Alleen de inkt cartridges  moeten soms worden vervangen, maar dat is pas na 75.000 pagina’s, waardoor het niet nodig is om ze continue op voorraad te hebben. Dit minimaliseert het aantal verloren en gestolen verbruiksartikelen en artikelen die het einde van hun levensduur hebben bereikt. We kunnen u printers aanbieden met hoog rendement inktcartridges tot 75.000 pagina’s. Dit betekent dat u minder vaak uw inkt hoeft te vervangen, minder zendingen ontvangt en veel minder verpakkingen hoeft weg te gooien. Ook dit zorgt weer voor een lagere belasting op ons milieu en uw werknemers.

 

365 DAGEN ON-SITE SERVICE

U krijgt in het contract automatisch een monteur die obv het principe Next Business Day uw evt printerprobleem oplost.

On-site garantie betekent dat als het probleem niet bij u wordt opgelost er direct een vervangende machine wordt geplaatst.

 

SNEL OPLOSSEN VAN STORINGEN

In MijnPRINT365 kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft wanneer er onverhoopt een storing plaatsvindt.

De meeste storingen zijn eenvoudig zelf te verhelpen. Lukt het niet om de storing zelf op te lossen?

Meldt de storing dan via MijnPRINT365.

In het portal vindt u al uw printers (op serienummer) die bij ons onder contract staan.

U hoeft niet meer het serienummer, het productnummer of de locatie van de printer in te vullen,

want alles is tijdens de installatie al correct geregistreerd in onze systemen.

Bij het doorgeven van een storing worden de actuele inktniveaus en tellerstanden automatisch meegestuurd,

waardoor wij snel en gericht service kunnen verlenen.

 

 

HOGE PRESTATIES met alle ZAKELIJK FACILITEITEN (PRINT, COPY, SCAN, FAX)

 

HOGE PRESTATIES EN VOLLEDIG ZAKELIJK FACILITEITEN

We bieden u printoplossingen die voldoen aan alle gewenste functionaliteiten. We hebben voor het overzicht de specificaties bijgevoegd.


Dankzij PDL afdrukemulaties integreren onze printers makkelijk in elke zakelijke omgevingen.

 

Het kleurenaanraakscherm van 12,7 cm is eenvoudig te gebruiken, en dankzij scannen-naar functies en LDAP-adresboekcompatibiliteit is de printer ideaal voor het delen van documenten.

 

U kunt printen vanaf elk mobiel device via Wifi en ook beveiligd afdrukken met een pincode om vertrouwelijke documenten vrij te geven. ‘Email Print for Enterprise’ stelt u in staat om veilig documenten direct naar de printer te verzenden. Dit veilige systeem is beschikbaar in directe afdruk-of een pull printing-modus en kan naadloos in uw bestaande IT-infrastructuur worden geïntegreerd.


Voor wat betreft de scanning functionaliteiten kunnen we u garanderen dat u zonder speciale training meteen aan de slag kunt gaan.

 

De Document Capture Pro-client beschikt over een intuïtieve interface die u zó onder de knie hebt. Document Capture Pro ondersteunt alle populaire bestandsformaten inclusief JPEG en PDF. Deze veelzijdige oplossingen zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot geavanceerde gebruikers.

 

Document Capture Pro kan verschillende documentformaten en afmetingen tegelijkertijd verwerken met mogelijkheden voor scheiding van batches, barcodeherkenning en OCR-ondersteuning via zones.

 

U krijgt geheel kosteloos Document Capture Pro software om de volledige scan functionaliteiten te gebruiken.

 

 

Download de uitgebreide specificaties van onze printers:

Pro A4 

Pro A3

Pro Rips A3 en A4